شهردار مشهد: مردم پای آرمان‌های نظام ایستاده‌اند مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) استفاده از ظرفیت تلویزیون‌های شهری برای اطلاع‌رسانی مراسم تشییع پیکر شهدای جنایات رژیم صهیونیستی در مشهد معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی: فعالیت‌های استان، در زمان بحران هیچ‌گاه متوقف نشد وزیر امور خارجه آلمان: اکنون می‌توانیم به مسیر دیپلماسی بازگردیم دعوت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۴) بسیج تمام امکانات شهرداری مشهد برای مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی + فیلم کیفیت هوای مشهد امروز «بسیار ناسالم» است | منطقه هرات، منشأ گردوغبار امروز (۵ تیر ۱۴۰۴) فرماندار مشهد مقدس: مشکلی در تأمین کالا‌های اساسی برای ایام محرم در مشهد وجود ندارد بازرسی‌های فعلی کافی نیست | پایان رهاشدگی بازار کالا‌های اساسی فاز یک پارک جهان‌شهر مشهد با پیشرفت ۶۵ درصدی تا شهریورماه به بهره‌برداری می‌رسد طرح‌های فرهنگی مشهد برای جوانان | از کلاس‌های مهارت زندگی تا گسترش مسجدمحوری تشییع باشکوه پیکر شهدای حملات صهیونیستی در مشهد | جمعه؛ وداع با سرلشکر کاظمی و یارانش (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

معاون استاندار خراسان رضوی خواستار اختصاص بودجه ملی برای مشهد شد

  • کد خبر: ۱۲۳۲۳۶
  • ۰۷ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۴
معاون استاندار خراسان رضوی خواستار اختصاص بودجه ملی برای مشهد شد
معاون سیاسی،  امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان رضوی در گفت وگویی خبری به حضور میلیونی زائران در مشهد اشاره کرد و گفت: این حضور، پیامد‌های اقتصادی و اجتماعی در استان ایجاد می‌کند که نیازمند نگاه ویژه دولت به مشهد هستیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ براساس آمار نهاد‌های مختلف، سالانه بیش از ۳۰ میلیون زائر به شهر مشهد سفر می‌کنند. اگر هم به سیاست‌های دولت نگاه کنیم، متوجه خواهیم شد که برنامه ریزی برای مشهد به صورتی است که در سال‌های آینده به تعداد زائران افزوده خواهد شد. یکی از ملزومات پذیرایی و خدمت رسانی شایسته به این تعداد زائر حضرت رضا (ع)، نگاه خاص و ویژه بودجه‌ای به مشهد است که تاکنون به صورت صحیح به آن توجه نشده است.

مسئولان شهری و استانی هم همیشه دغدغه ویژه دیدن مشهد در بودجه را داشته اند. به تازگی هم چه مسئولان شهری و چه استانی از دولت خواسته اند که بودجه‌ای ملی برای مشهد در نظر بگیرند. دراین زمینه، معاون سیاسی،  امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان رضوی در گفت وگویی خبری به حضور میلیونی زائران در مشهد اشاره کرد و گفت: این حضور، پیامد‌های اقتصادی و اجتماعی در استان ایجاد می‌کند که نیازمند نگاه ویژه دولت به مشهد هستیم. این کلان شهر باید از برخی بودجه‌ها و امتیاز‌های ملی برخوردار شود تا بخش عمده مشکلات حوزه زائران در زمینه پذیرایی و اسکان رفع شود.

به گزارش ایرنا، سیدهادی طباطبایی در بخش دیگری از این گفتگو افزود: در هفته دولت امسال هزارو ۲۴۲ پروژه در ۳۳شهرستان استان به بهره برداری می‌رسد یا کلنگ زنی می‌شود که از این تعداد، ۹۳۴پروژه با ۱۹هزار میلیارد تومان اعتبار افتتاح و عملیات اجرایی ۳۰۸پروژه نیز با پیش بینی اعتبار ۸۴هزار میلیارد تومان آغاز می‌شود.

وی درباره آخرین وضعیت مقابله با موادمخدر و اعتیاد در مشهد و استان گفت: مبارزه، پیشگیری، درمان و توانمندسازی چهار اقدام در این حوزه است که کشف سالانه ۳۳تن موادمخدر و روان گردان، دستگیری بیش از ۲۰هزار قاچاقچی ریزودرشت و فروشنده موادمخدر و انهدام ۷۵باند بزرگ توزیع و حمل موادمخدر حاکی از موفقیت استان در حوزه مبارزه است. طباطبایی ادامه داد: در اجرای موضوع پیشگیری در مدارس و دانشگاه‌ها و مراکز هدف، برنامه‌هایی با مجموع اعتبار ۱۴میلیارد ریال اجرا شده است و سازمان‌های مردم نهاد نیز به صورت فعال به کمک آمده اند.

جمع آوری ۶هزار معتاد متجاهر

معاون سیاسی،  امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان رضوی با اشاره به برپایی ده‌ها کارگاه آموزشی حضوری و مجازی ویژه پیشگیری از اعتیاد برای بانوان و اقشار مختلف در محلات حاشیه شهر، گفت: جمع آوری و درمان معتادان متجاهر مورد توجه دولت بوده است. در استان نیز در این راستا ظرفیت نگهداری این معتادان از ۲هزارو۵۰۰ نفر به ۶ هزار نفر افزایش یافته است. به دنبال افزایش این ظرفیت، برای جمع آوری همه معتادان متجاهر هستیم.

طباطبایی درباره کشفیات و مقابله با قاچاق کالا و ارز در استان نیز گفت: علاوه بر ایجاد و راه اندازی سامانه‌های کنترلی و نظارتی در بخش تولید، واردات کالا و حمل ونقل و عرضه، کالا‌های وارداتی و تولیدی را نیز شناسه دار کرده ایم تا نظارت دراین زمینه به همه سطوح تسری یابد و با هرگونه قاچاق کالا مقابله شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->